Program


Apácák-zenés komédia
2

Apácák-zenés komédia

A vidám dalokból és szellemesen megírt jelenetekből álló gálaest alatt lassan-lassan megismerjük a szereplőket, és kiderül, hogy a nővéreknek csak a ruhájuk egyforma. Mind-mind külön személyiség, más múlttal, álmokkal és vágyakkal.

Aktuális előadásokAPÁCÁK - zenés komédia

Dan Goggin Apácák musicaljét mutatja be Kökényessy Ági rendezésében a Hadart Művészeti Társulat. Goggin kedves és humoros műve 1985-ben elnyerte a legjobb off-Broadway-musical címét. Magyarországon először a Madách Színházban láthattuk, Psota Irénnel a főszerepben.

Lehetséges több mint ötven gombamérgezésben elhunyt apácáról és az afrikai lepratelepen átélt évekből fergeteges vígjátékot írni? Bizarr ötlet, de Dan Gogginnak sikerült. A gombamérgezést túlélt öt apáca mindent megtett, hogy összegyűjtse a pénzt 52 társuk illő temetésére: céget alapítottak, vallásos témájú képeslapokat árultak, sőt, saját holmijukat is pénzzé tették, de az így befolyt összeg is csak 48 apáca temetésére elég. Így az öt túlélő úgy dönt, hogy jótékonysági koncertet rendez. A Grease című musicalből adnak elő részleteket, és a Mount-Saint-Helen’s School színpadán elkezdődik az "apácashow".

Szereposztás
Mária Regina nővér........................ VOITH ÁGI
Mária Roberta nővér...................... ZAKARIÁS ÉVA
Mária amnézia nővér..................... MÉRAI KATALIN
Mária Huberta nővér...................... VÁNDOR ÉVA / CSARNÓY ZSUZSANNA
Mária Lea nővér............................. LAURINYECZ RÉKA

Alkotók
Zenei vezető: GEBÓRA GYÖRGY
Koreográfus: ULLMAN KRISZTA
Rendező: KÖKÉNYESSY ÁGI

Ajánló


A vidám dalokból és szellemesen megírt jelenetekből álló gálaest alatt lassan-lassan megismerjük a szereplőket, és kiderül, hogy a nővéreknek csak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!