Program


ERDŐMERÜLÉS a Hunyadi-szigeten

ERDŐMERÜLÉS a Hunyadi-szigeten

“A Hunyadi-szigeti tanösvényen járva egyszerre jut eszünkbe a középkori lovagregények mesebeli tája, az angol romantika rémregényeinek misztikus erdői és persze a Jókai-féle Senki szigete valahol a Duna közepén. Puha zöld függönyök, boltíves növénykapuk, végtelen madárcsicsergés és csend, ráadásul mindez a főváros egyik rejtett pontján, a Hárosi-öböl szigetein – ahová ember nem, vagy csak ritkán léphet be.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 10. hétfő, 14:30

ERDŐMERÜLÉS a Hunyadi-szigeten

“A Hunyadi-szigeti tanösvényen járva egyszerre jut eszünkbe a középkori lovagregények mesebeli tája, az angol romantika rémregényeinek misztikus erdői és persze a Jókai-féle Senki szigete valahol a Duna közepén. Puha zöld függönyök, boltíves növénykapuk, végtelen madárcsicsergés és csend, ráadásul mindez a főváros egyik rejtett pontján, a Hárosi-öböl szigetein – ahová ember nem, vagy csak ritkán léphet be.” (Fürdős Zsanett, WeLoveBudapest.com)

A Hunyadi-szigeti tanösvényen, e varázslatos természeti környezetben valósul meg az Erdőmerülés Program, amely nem más, mint fókuszált tudatos relaxálás a természetben.

Vezetett programunkon a jelen pillanatra, a természetre, a csendre, testünkre és érzékszerveinkre irányítjuk figyelmünket. Mindenféle civilizációs eszközt magunk mögött hagyunk, tudatosan merülünk el az erdei környezet megnyugtató atmoszférájában.

Az Erdőmerülés jól megkülönböztethető az erdei túrázástól, hiszen itt a teljes táv összesen 1,5-2 km melyre 2,5 óra áll rendelkezésünkre. A csoportos sétán a résztvevők elsősorban egyéni munkát végeznek, saját gondolataikkal, érzéseikkel, a saját igényük, tempójuk szerint foglalkoznak.

Javasolt életkor: 14+

Az Erdőmerülés Programot vezetik:

Vásárhelyi Krisztina szakpszichológus, Erdőmerülés Program társalapító

Merényi Tímea, Erdőmerülés Program társalapító

Találkozás: október 10., hétfő 14.30 a Klauzál Ház előtt

Jelentkezési és részvételi díj befizetési határidő: 2022. október 5. szerda!

Esetleges lemondás esetén a részvételi díjat a befizetési határidő után már nem tudjuk visszafizetni, azonban a részvétel átruházható.

A programot maximum 20 fő részvételével tudjuk megvalósítani.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar és a 100 Tagú Cigányzenekar közös koncertje

Beck Zoltán – Vecsei H. Miklós: Kártyajáték Van 32 lapunk, épp, mint egy pakli magyar kártyában. A kártyák mindegyikén egy-egy…

Beck Zoltán – Vecsei H. Miklós: Kártyajáték Van 32 lapunk, épp, mint egy pakli magyar kártyában. A kártyák mindegyikén egy-egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!