Program


Mesefesztivál:Koncerten a babám

Mesefesztivál:Koncerten a babám

A babalélek simogató dallamok mellett rövid mese és mondóka is várja a babákat és a kikapcsolódni vágyó szülőket babakoncertünkre. Ha szeretik a klasszikus zenét, szívesen mennének koncertre, de még pici a kisbaba, jöjjenek a Gardrób Művészeti Csoport baba-szülő koncertjére.
 több

Puha párnákon, babzsákon és szőnyegen együtt pihenhetnek és szórakozhatnak gyermekükkel 45 percben. A koncerten klasszikus művek csendülnek fel fuvolán és hárfán. A koncert végén hangszersimogató is lesz.

Művészeti vezető: Nagy Judit fuvolaművész

Műsorvezető, mesélő: Ferenc Gabriella

Babáknak a részvétel díjtalan, belépőjegyet a felnőttek részére szükséges váltani.
információ: funk.ivett@klauzalhaz.hu

A jegy megváltásával részt vehet a Janikovszky Éva mesehősei Rajzpályázat kiállításán és a Csupa-csoda Vándorjátszórét 30 darab ügyességi játékát is kipróbálhatja (jó idő esetén a Klauzál Ház kertjében, rossz idő esetén az aulában).

További program a Mesefesztiválon:
11.00 Janikovszky Éva: Az úgy volt…

(6-13 éves gyereknek ajánljuk)

Janikovszky Éva eddig színpadon soha be nem mutatott könyvei alapján, először színpadon: a születéstől a kiskamaszkorig az élet minden nyűge. Ki tudja, hogy kitől örökölte az a gyerek az eszét, a szépségét? Kire ütött, amikor csak a baj van vele már megint? És vajon mi jár egy kiskamasz fejében? Janikovszky Éva humorral megírt könyvei segítenek megérteni gyerekeinket, akikkel közben együtt nevethetünk a világ igen fontos dolgain. Az előadást 7 éves kortól ajánljuk 107 éves korig! A színpadra állított írások laza szövete betekintést enged gyermekeink mindennapjaiba, az író jellegzetes iróniájával átszőve.

Rendező: Szilágyi Bálint
Dramaturg: Tollár Mónika
Látványtervező: Márkus Sándor
Játsszák: Barna Zsombor, Bodoky Márk, Georgita Máté Dezső, Osváth Judit

Az előadás hossza: 60 perc
 

Ajánló


Igazi retro hangulat a Klauzál Ház kertjében! Az Emerton Díjjal is kitüntetett Madarak…