Program


Online Pál Feri atya előadása - Fordulat:a változás kulcsa

Online Pál Feri atya előadása - Fordulat:a változás kulcsa

Hogyan lehet elviselni a nehéz változásokat? Amikor meghirdettük a Klauzál Akadémia következő előadását nem gondoltuk, hogy életünk legaktuálisabb kérdéseire kaphatunk választ a római katolikus pap, mentálhigiénés szakembertől.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 8. kedd, 18:00

ONLINE Pál Feri atya előadása

Pál Feri atya "Fordulat: a változás kulcsa" című előadását online közvetítjük azok számára, akik érvényes belépőjeggyel rendelkeznek.

FONTOS! Az előadás 2020. december 8., kedd 18 órától december 9., szerda 18 óráig tekinthető meg.

Ha Ön jegyet váltott az előadásra kérjük, a jegy@klauzalhaz.hu e-mail címre küldje el szkennelve vagy fotózva belépőjegyét (jól látható legyen a vonalkód), REGISZTRÁLOK AZ ONLINE PÁL FERI ELŐADÁSRA szöveggel.

FONTOS! Az online közvetítést érvényes gmail-es e-mail címmel tudja megtekinteni.

FONTOS! Regisztráló e-mail-jeiket december 7-éig. várjuk.

 

Amennyiben nem rendelkezik technikai feltételekkel az online előadás megtekintésére, akkor a veszélyhelyzet elmúltával bármelyik 2021-ben meghirdetett előadásunkra beválthatja belépőjegyét 2000 Ft értékben.

Hogyan lehet elviselni a nehéz változásokat? Amikor meghirdettük a Klauzál Akadémia következő előadását nem gondoltuk, hogy életünk legaktuálisabb kérdéseire kaphatunk választ a római katolikus pap, mentálhigiénés szakembertől.

Pál Feri felépülése utáni első online szentmiséjén arról beszélt, hogy legyünk a vírusnál erősebbek.

„A reménységet az is táplálhatja bennünk, hogy nincs az a vírus, ami kicsavarná a kezünkből azokat az egyszerű lehetőségeket, amelyek alapján jól bánhatunk egymással, tehetünk egymásért és magunkért.” „Olyan sok jó érzést tudunk adni vagy szerezni vagy elindítani mások életében! Igenis számít, hogy legyenek jó, pozitív érzéseink, amelyekre vissza tudunk emlékezni, és kapaszkodót találni bennük. És azt mondani: De jó! A mai napomban is sok szép dolog volt.”

A Forbes áprilisi számában olvashattuk: „Mindenképpen lesz újraindulás, egyszer csak elkezd majd talpra állni a világ. Mi fogjuk eldönteni, hogy milyen alapon szervezzük újra magunkat egyénileg, csoportosan, intézményesen. (…) Nem elfeledve, hogy miként aggódtunk az apánkért, a nagymamáért, hogy mennyire jólesett, ha segítettek nekünk, vagy hogy legalább utólag milyen hálásak vagyunk az egészségügyi dolgozóknak vagy a bolti eladóknak. (…) … most 7,5 milliárd embernek lesz közös kulturális, történelmi tapasztalata. Ahogy az idősebbek például a háborúról vagy 1956-ról is őriznek emlékeket, és a gazdasági világválságról is sokunknak van tapasztalata. (…) Egy idő után már elsősorban nem a vírussal van és lesz dolgunk, akkor sem, ha még tart a járvány, hanem magunkkal. Mégpedig azért, mert az igazság, a tudás önmagában nem hoz változást. A változást az ember hozhatja létre azáltal, hogy van bátorsága és ereje az igazsággal szembenézni, akármi is legyen az.”

Ajánló


Az előadáson Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönsé

Hamupipőke zenés mesejáték A Pesti Művész Színház előadása.

Állatok farsangja című bábelőadás - Bölöni Réka bábszínész, mesemondó előadásában.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!