Program


Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

Szalóki Ági és Alpaca Beat koncert

Pincejárat Fesztivál
Különleges helyszínen a Törley Pezsgőmanufaktúrában pezsgővel és a Pincejáratban részvevő borászatok képviselőivel várjuk az érdeklődő közönséget. Finom nedük, ízletes falatok és fülbemászó dallamok az első Pincejárat Fesztiválon.  több

Bemutatkoznak az Ártér Művészeti Egyesület tagjai. Kapunyitás 17.00.

18.00-19.30 Alpaca Beat koncert

Az Alpaca Beat pulzál, elmédbe hasít és felerősíti mindazt, amiről mindig is tudtad, hogy kell, de nem mertél tenni érte. A szemed előtt lobog gázláng kéken, és végre te is részese vagy a mindent elsöprő játékának. A lüktető, dallamos, rock and roll dalokkal megnyerték az Emergenza hazai tehetségkutatóját és a közép-kelet európai döntőn képviselték Magyarországot. A zenekar "Pulse" c. EP-jének elkészülése után, 2017-ben magyar nyelvű kislemezt adott ki. A koncerten új dalok és a zenekar új irányvonala is bemutatásra kerül.

20.00 Szalóki Ági - Csak egy nap a világ koncert

Csak egy nap a világ… Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon.

Közreműködik:

Szalóki Ági - ének
Bacsó Kristóf – szaxofon
Schreck Ferenc – harsona
Korb Attila – kornett, ének
ifj. Tóth István - gitár
Cseke Gábor - zongora
Kovács Zoltán – nagybőgő
Cseh Balázs – dob

Ajánló


Mesénk H. C. Andersen egyik sokak által kedvelt művének feldolgozása, mely az igaz…

Charlie az a művész, akit valószínűleg minden hazai zeneszerető ember ismer. Több formációban,…

„Kedves Barátom, arra kérlek, hogy pár sorban, tényleg nagyon tömör prózában, versben, haikuban…