Program


Zorán Turné 2023

Zorán Turné 2023

Zorán neve garancia a minőségre, így ezúttal is felejthetetlen estére számíthat az, aki ott lesz a koncerten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 30. csütörtök, 19:00

ZORÁN Turné 2023

Zorán neve fogalom a magyar zenei életben, koncertjei mindig ünnepnek számítanak. A visszatérő közönség jól tudja, hogy a kihagyhatatlan és egyben megunhatatlan dalok mellett mindig megszólalnak ritkábban játszott szerzemények, zenei csemegék, valamint helyet kapnak a műsorban a válogatott muzsikusokból álló zenekar különleges produkciói is. Az újonnan érkezők pedig rácsodálkozhatnak, micsoda érzelmi és gondolati gazdagság rejlik ezekben a dalokban, és mennyire lélekemelő élmény tud lenni egy Zorán-koncert.

Most sem lesz ez másként. Zorán neve garancia a minőségre, így ezúttal is felejthetetlen estére számíthat az, aki ott lesz a koncerten.

Ajánlatunk


Az Apacuka zenekar igazi zenecsemegéket kínál koncertjein! A csapat mindent megtesz, hogy a kiváló hangfalatokat igényesen, ízlésesen tálalja a kultúrára, zenére és vidámságra éhes nagyra becsült Közönségnek!

Ismét megtekinthető a mindig nagy sikernek örvendő vasútmodell-kiállítás, amelyen idén 45 méter hosszú 1:160 méretarányú terepasztal, 15 szerelvénnyel.

A klasszikus karácsonyi történet kicsit másképp…, új értelmezésben és szereplőkkel. 28 szóló- és 65 kartáncos eleveníti meg egy kislány álmát, melyben szeretetével érző szívű emberré változtatja a Diótörő-figurát.

Ajánló


Gömöry Zsolt – Pataki Attila – Oravecz János: A kör- Edda musical

A BJO és Szulák Andrea koncertje kifinomult és átható zenei élményt nyújtó szórakozást ígér.

William Goldman: Tortúra pszichothriller 2 részben Stephen King regénye alapján

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!